Богатите деца на Китай знаят какво е лукс и ни го показват

Скъпи коли, автомобили... Езикът на лукса е международен
26 май 2016 21:35,
34

 Снимка: instagram

Скъпи коли, автомобили и аксесоари – това са само част от луксозните придобивки, които богатите деца на Китай показват в Instagram.

Снимките на китайците не се различават много от тези на богаташите в други версии на "Богатите деца на..." – езикът на лукса е международен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
2
 
0
 
! Отговори
до 27 преди 7 години
Ах лятото обличаха рубашка ,че се потят с ватенката хехех
22
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А само преди 20 години същите тези китайци се возеха на велосипеди облечени с ватенки! За тези които незнаят какво е ватенка ще поясня. Дебела работна дреха в зелен или син цвят. Ядяха ориз който им беше основно ястие и си мислеха че са по добре от всички останали на света. А ние едни от най добре живеещите в света станахме най бедните клошари! ЧЕСТИТО!
21
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
към 25. *** пример исках да кажа ;-)
20
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До MimiМими, както се казва "Какво да мисля, то Китайците всичко са измислили" та един *** за реплика на часовник / Made in China/ в магазина имаше реплика на един и същ модел от 10$ до 1000$ хората ти предлагат избор, друг е въпроса какво и къде се внася от тяхната стока!
19
0
 
3
 
! Отговори
до 14 преди 7 години
Сит на гладен не верва.
18
1
 
14
 
! Отговори
Купичка била някога преди 7 години
Скоро купихме една инсталация от Китай, та дойдоха 3 млади китайчета - 2 момчета и 1 момиче - да я монтират. Изключително съм впечатлен - много честни, земни и хубави хора. От тях знам, че в левове 1500 лв за провинцията на Китай са нормална заплата, при положение че е било малко по-евтино от провинцията на България. А инженери и тем подобни получават повече. А ако говорим вече за Пекин, Шанхай и др., там заплатите са доста по-високи, но и цените са по-високи.Така че купичката ориз е мит.
17
1
 
7
 
! Отговори
Георги преди 7 години
ДО ФФФЗА ДЕСЕТ ГОДИНИ ХОДЕНЕ ПО ЗАВОДИТЕ В КИТАЙ НЕ ВИДЯХ НЯКОЙ ДА ПОЛУЧАВА НАД 95 USD НА МЕСЕЦ.Но както кажеш, Не съм много убеден дали познават еврото като валута,,, Но 1000 - щом казваш, да не става въпрос за ЮАН А?
16
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами имат, харчат хората. Кой как ще си харчи парите си е негова работа. Ако някой мисли, че не е достойно, а трябва да ги дава на бедните, има правото да не ги уважава ис и е прав за себе си. Но и те са прави за себе си. Истината е някъде там.
15
4
 
4
 
! Отговори
Mimi преди 7 години
А на мен ми е любопитно дали цялото им притежание е Мейд ин Чайна (Made in China)?
14
5
 
20
 
! Отговори
Фф преди 7 години
Тоя пък се изказа...посещавам доста заводи в Китай, един общак взима около 1000 евро, инженер взима двойно колкото тук в Германия!!!!! За купички ориз се работи само в бг!!!
13
2
 
12
 
! Отговори
Меден Рудник преди 7 години
Мдааа... синонимите с сложна част от българския еззик....Скъпи коли, автомобили, МПС-та, шосейни превозни средства... ЯКООООО!!!
12
10
 
25
 
! Отговори
LondonBoy преди 7 години
Живея и работя в Лондон за Огромен Шопинг Център, Пази Боже от Китайски замогнали се туристи! Блеят като ОВЦЕ и се снимат винаги на най-тъпите възможни места! Най- ужасното е да срещнеш китайски турист в Лондон! Като *** са! Нямат изтребване!
11
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Каква смислена и дълбока статия! След прочитането и разглеждането на снимките мога да кажа, че съм обогатен духовно за години напред!
10
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
""Богатите деца на Китай знаят какво е лукс и ни го показват""................а богатите деца на китай дали знаят, че бедните деца на китай работят по цял ден за купичка ориз ... или това в китай е някаква върхова, крайна форма на комунизъм където партийната клептокрация има милиарди, а бедните - за купичка ориз и ако не слушат до стената.Към това ли ни водихте и вие другари до 89-та ?И сега ви е криво, че не стана а ?
9
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И аз искам "Скъпи коли и автомобили". Обещавам, че повече няма да си бъркам в носа, когато пиша и с това си изкарвам прехраната.
8
23
 
9
 
! Отговори
Мургавелец преди 7 години
Определено не толкова кичозно колкото богатите деца на съветския съюз
7
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Червените баби казаха, че в Китай било комунизъм, значи тези снимки са долен монтаж.
6
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Марийка не виждала автомат , само автомата да не се окаже реквизит към някой филм....
5
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За оная, на която и е само за парите, ми е сетаабрат
4
1
 
36
 
! Отговори
Цветанка преди 7 години
Китай може да е богат с много работи,но в едно е много по беден от БГ Нямат си толкова много партии,полит клубове,сдружения и масонски ложи.....