logo

plovdivclubs.com

Piano bar Gatsby - най-новият клавиш в Пловдив
Piano bar Gatsby - най-новият клавиш в Пловдив

Piano bar Gatsby - най-новият клавиш в Пловдив

публикувана на 06.03.2015 12:14

 

Препълнен до дупка и с много жива музика пиано бар Gatsby отвори официално врати тази нощ в Пловдив. Проектиран по едноименния филм на Баз Лурман и не по-малко завладяващия саундтрак клубът няма как да не ви пренесе директно в имението на мистериозния Гетсби, известно с пищните си купони, неспирни танци, бляскави дами и елегантни джентълмени. Новият пиано бар е вдъхновен от култовата лента на “Великият Гестби” и още на откриването си барът се е превърна в истински магнит за елитната част на града под тепатата.

 

Поток от нетърпеливи гости се стичаше от всички посоки и заведението и бързо се препълни от познати лица от музикалния живот на Пловдив. Много танци, гореща обстановка и добро сценично присъствие показаха и музикантите на сцената  в заведението. А тази нощ е втората част от официалното откриване на бара. 

 

Новото заведение се помещава на адрес бул. Христо Ботев 82. Mузикални виртуози, всяка вечер ще представят най-качествената музика под тепетата, а ние сме сигурни, че piano bar Gatsby ще се превърне в любимо място на пловдивчани.

 

Пиано барът ще бъде приятно местенце за прекарване на вечер с приятели, личен празник или рожден ден. Насладете се на живата музика, която ще направи вечерта ви незабравима. Страхотният купон е гарантиран от Gatsby piano bar.

 

PlovdivCLUBS засне част от събитието за вас:

 


Тази вечер е втората част от официалното откриване!

Не го пропускайте! 

Телефон за резервации: 088 255 5543





Седмична програма