Най-скъпите козметични продукти в света

Най-скъпите козметични продукти в света

СПОДЕЛИ

От време на време козметичните гиганти пускат на пазара по някое червило с инкрустирани диаманти, или пък продукти, съдържащи екзотични съставки на невероятни цени, за които явно също си има клиентела.

Хидратант за 2600 лв.
Кристална кутийка за специалния хидратиращ кожата крем – Jeweled Skin Caviar Luxe Cream на La Prairie. Според запознати кремът бил предназначен за кралското семейство, но качествата му били същите като на най-обикновен крем.

Червило за 78 000 лв.
От луксозната френска марка Герлен създават червилото Кис Кис миналата година. То представлява 110 грамово червило, създадено от 18-каратово злато и 199 диаманта. По думите на създателите KissKiss Gold and Diamonds lipstick е червилото на разкоша и никак не се произвежда за който и да е. Тоест бройките са ограничени, а колекцията е само за богати хора.

Ампула за коса за 800 лв.
Revive Intensive Volumizing Serum има история, може би затова само една миниатюрна ампула за заздравяване на косата ви струва 800 лв. Специалната ампула за коса е правена от професор Dr. Gregory Brown, един от висшите експерти по медицина в Англия. Резултатите на тази ултраскъпа ампула били магични. Но затова ви трябват поне 20 такива. Вие пресметнете

Крем против бръчки за 650 лв.
Cle de Peau Beaute La Creme е официално най-скъпият крем против бръчки в света. Clé de Peau Beauté е всъщност най-скъпата френска козметична компания за декоративна козметика, а всеки техен продукт се изследва внимателно. Този крем може да бъде единствено и само поръчан от сайта на компанията. Иначе това е първата козметична компания, която отделя част от средствата си във фондация за борба с рака.

Парфюм за 280 000 лв.
Рекордната цена на парфюма Imperial Majesty се дължи на уникалното му ухание и на още по уникалния му дизайн. Скоро парфюмът влезе в Книгата с рекорди на Гинес.“Imperial Majesty“ е част от серията „No. 1 for Women“ на легендарния британския дизайнер Клайв Крисчън, в момента номер 1 в света на дизайна и луксозния интериор. Кристалният флакон на фирмата „Baccarat“ е инкрустиран с диаманти и има орнаменти от 18-каратово злато. Естествено, за да се закупи ще трябва предварителна поръчка.

Лак за нокти за 250 000 долара
Това е  сумата, с която ще трябва да се разделите, ако искате да поглезите ноктите си с най-скъпия лак в света. Марковият продукт е дело на твореца от Лос Анджелис – Azature, известен с превъзходните си колекции бижута и с изкушаващия си шоколад. Луксозният лак носи името „Black Diamond”, заради диамантите, от които е направен, и които са постоянна инспирация за дизайнера.

avatar